Poftă de burgeri? Iată REȚETA pentru a face acasă un burger vegetarian
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Instagram / Gastro Nom Nom
Foto: Instagram / Gastro Nom Nom
Dacă încă te mai gândești ce pregătești de mâncare în seara aceasta noi venim cu o idee. Ce spui de un burger vegetarian?

Specialiștii în gastronomie de la ”Gastro Nom Nom” ne spun care este rețeta pentru a face un burger vegetarian acasă. Iată modul de preparare și ingredientele necesare. 

Dă prin răzătoare un dovlecel, doi morcovi, doi cartofi, 100g de cașcaval, gouda sau cheddar și o ceapă mică. Amestecă toate legumele și brânza cu 5 linguri de pesmet, 2 ouă, 3 linguri de Parmezan, sucul de la o jumătate de lămâie, sare și piper.

Formează chiftelele și prăjește-le sau sau pune-le în cuptorul încins la 200 de grade, pentru 30-35 de minute. Ai grijă să le întorci la jumătatea timpului.

Poftă bună!

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

???? Ai votat, așa că iat-o ???? REȚETA DE BURGER VEGETARIAN (pe cea de burger cu ton o găsești pe Facebook-ul nostru ➡ GastroNomNom ⬅️ link in bio!) ______________________________________________________________Da prin răzătoare un dovlecel, doi morcovi, doi cartofi, 100g de cașcaval, gouda sau cheddar și o ceapă mică. Amestecă toate legumele și brânza cu 5 linguri de pesmet, 2 oua, 3 linguri de Parmezan, sucul de la jumătate de lămâie, sare și piper. Formează chiftelele și prăjește-le sau sau pune-le in cuptorul încins la 200 de grade, pentru 30-35 de minute. Ai grijă să le întorci la jumătatea timpului. #GastroNomNom #burger #veggie #recipe #food #delicious #light #yummy

O postare distribuită de GastroNomNom ???? (@gastro_nom_nom) peMai 24, 2020 la 9:53 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel