Polițiști atacați cu coasa. Coarnă: Are patru tendoane tăiate. Deja este prea mult!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România (SNPPC), a oferit detalii despre starea celor doi polițiști răniți grav, după ce aceștia au fost tăiați cu coasa de doi bărbați aflați în stare de ebrietate.

Doi polițiști care au fost trimiși, seara trecută, în localitatea Văcărești din Dâmbovița, unde un bărbat în stare de ebrietate devenise violent cu trecătorii, au fost atacați de acesta cu o coasă. Agenții s-au apărat cu focuri de armă, rănindu-l pe agresor, dar și pe fratele acestuia, care a intervenit.

"Unul dintre poliţişti a fost operat în această dimineaţă, la Spitalul Floreasca. Are patru tendoane tăiate de la patru degete. Este în afara oricărui pericol, acum problema se pune cu mâna, dacă va putea fi recuperată în totalitate. Celălalt poliţist este în afara oricărui pericol. Cei doi fraţi care au fost împuşcaţi, unul în abdomen şi unul în picior, sunt în afara oricărui pericol, dar problema de fond rămâne educaţia. La educaţie trebuie lucrat. Era un conflict destul de banal, de la alcool. A luat coasa şi efectiv s-a repezit către poliţişti. Singura soluţie a fost pistolul. Imaginaţi-vă că unul dintre poliţişti, din reflex, a întins braţul şi a prins coasa în mână. Altfel, cine ştie ce se întâmpla acolo. Este o tentativă la omor standard. De la un conflict banal, pe fondul consumului de alcool, ajungem să ieşim cu coasa la poliţie. Deja este prea mult!", a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel