Urmărește emisiunea live
Ponta, noua poză cu Kovesi. Vasile Dîncu, adevărul despre fotografie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Dragnea
Dragnea
Ministrul Vasile Dîncu a comentat pentru DC News fotografia dată publicității recent de Victor Ponta și a dezmințit speculațiile că ar fi fost prezent la acea întâlnire.

Vasile Dîncu neagă faptul că ar fi persoana care statea cu spatele, în dreapta lui Gabriel Oprea, dar precizează că la alte întâlniri de acest tip a fost prezent chiar cel care a dat publicității pozele, respectiv Victor Ponta. "Nu îmi aduc aminte să fi fost prezent la acea chestiune. Am mai fost la întâlniri cu Ponta și personajele respective, dar nu sunt  eu la acea întâlnire. Nu cred că Ponta își mai aduce aminte bine. Eu ma recunosc din spate și... nu sunt eu. În cealaltă poză, publicată mai demult de Ponta, am fost la acel eveniment. Sunt niște ani de atunci. Erau niște întâlniri private. Eu am fost în calitate de prieten acolo, dar nu pot da informații despre aceste întâlniri având în vedere caracterul lor privat", ne-a spus Vasile Dîncu.

Poza care a pus pe jar opinia publică

Victor Ponta a publicat recent o nouă fotografie cu Liviu Dragnea. În poză mai apar Laura Codruța Kovesi, Gabriel Oprea, dar și George Maior. ”Pt membrii CEX al PSD - pentru toți cei care încă îl susțin pe Dragnea ! Stop minciunii și ipocriziei! Stop manipulării și imposturii!", scria Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel