Porumboiu cere SCHIMBAREA: Șefia FRF și echipa națională. Nume GRELE la mijloc
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a venit cu două propuneri pentru schimbarea din temelii a fotbalului românesc. 

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, în vârstă de 70 de ani, vrea ca fotbalul românesc să se schimbe din temelii. 

Porumboiu este de părere că Gică Hagi trebuie să fie antrenorul naționalei, iar Popescu să-l înlocuiească pe Răzvan Burleanu.

De altfel, Dan Petrescu și foștii fotbaliști ai „Generației de Aur” ar putea ajuta la schimbare. 

„Am depășit lumea a treia. Nu poți să ai un fotbal și lucruri corecte când viața de zi cu zi este cum este. Noi vrem să avem un fotbal curat, dar e mizerabil. Oricum, e mult peste societate fotbalul. Dacă am avea ”VAR” în societate? Vă dați seama ce s-ar întâmpla?

Ne-am liniștit acum cu tot. Ar fi o variantă, dar nu se va întâmpla. Să vă uitați cine sunt promovați. Elemente fără 3 clase, cocoșații ăștia. Dacă s-ar vrea ceva care să producă în 3-4 ani de zile, avem o singură variantă: Gică Popescu la Federație președinte. Sunt sigur că ar schimba tot ce face microfonatul ăsta. Hagi antrenorul naționalei în colaborare cu Dan Petrescu. Să se adune toți care au făcut istorie!”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Realitatea Sportivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel