Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
13 iul, 13:47
Poşta Română, MIŞCARE către corporatişti. Horia Grigorescu: A venit momentul să se învârtă roata
Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a expus una dintre strategiile pe care le aplică, în prezent, compania pe care o conduce. 

Directorul Poştei Române anunţă că se aplică, în prezent, o strategie care să facă această companie atractivă şi pentru generaţia tânără.

"Dacă vorbim despre perioada în care nepoţii primeau bani de la bunici, poate că a venit momentul să se învârtă roata, iar acei nepoţi care poate erau la început de drum, în facultate, plecaţi din casele bunicilor sau ale părinţilor care i-au crescut, acum aceştia, când au ajuns pe picioarele lor şi au locuri de muncă bine plătite, au posibilitatea inclusiv ei să întoarcă acest favor pe care l-au făcut bunicii lor.

La ce mă refer? Acum inclusiv un tânăr corporatist dintr-un mare centru universitar sau de business are posibilitatea ca, din confortul unui telefon mobil, prin intermediul unei aplicaţii sau direct de pe site-ul Poştei Române, să trimită la rândul său bani către părinţii sau bunicii săi care poate au nevoie. Prin Poşta Română se poate întâmpla chiar şi acest lucru. Noi am încercat să facem mixul, iar dacă exista această etichetă că Poşta nu este atractivă pentru tineret, noi încercăm să schimbăm inclusiv această paradigmă", a declarat, la DC News, Horia Grigorescu.   

VIDEO: 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri