Povestea prinderii hoţilor maşinii lui Becali. "A scos briceagul..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Becali
Becali
Cătălin Zmărăndescu, fost bodyguard al lui Gigi Becali, a povestit episodul prinderii hoţilor care i-au furat maşina patronului de la FCSB. 

„Din informații știam cine a furat mașina. Ne-am dus după ei și a fost acea tamponare nefericită din intersecția Dorobanți cu Ștefan cel Mare. Toată lumea a spus că am intrat în ei intenționat. N-a fost nimic intenționat, li s-a oprit mașina furată care era pusă pe modul de condus Direct.

Li s-a oprit în mijlocul intersecției. Noi veneam din spate, conducea un nepot al lui Gigi, n-am reușit să-i mai evităm. După impact, au țâșnit ca iepurii din mașină. Eu m-am dus după ăla care a furat mașina.

Am alergat către Piața Victoriei și l-am prins aproape de pasaj. Nu vrei să știi cum fugea prin grădinițele din fața blocurilor de pe bulevard! Eu mă gândeam: „Dacă îl scap pe ăsta, toată lumea spune că sunt un prost!”. Am alergat de am zis că mor, bă, omule! Nu știu cum a fugit așa, că era mic și gras.

La un moment dat, când n-a mai putut să fugă, a băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă. Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el. Ce s-a întâmplat în alte părți cu ceilalți din mașina hoților nu e treaba mea și nu știu”, a povestit Zmărăndescu, pentru GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel