Prăjitura MIGNON cu nuci. Rețeta specială care-i va surprinde pe cei dragi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook
Prăjitura MIGNON cu nuci este un desert special, numai bun atunci când vrei să le faci o surpriză celor dragi. Iată cum se prepară. 

Ingrediente bază

150 grame zahăr
150 grame miez de nucă
5 ouă
2 linguri pesmet
1 pachet vanilie

Preparare: Într-un castron se pun gălbenuşurile cu zahărul şi se freacă până devine ca o cremă. Se adaugă miezul de nucă, pesmetul, albuşurile bătute spumă. Se coace într-o tavă dreptunghiulară timp de 15 min.

Vezi și: Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect

Ingrediente cremă

3 linguri cacao
10 linguri zahăr
4 linguri apă
2 linguriţe rom
1 pachet margarină

Preparare: Se pune la fiert apa cu zahărul până clocoteşte, apoi se adaugă cacao. Se lasă să se răcească puţin, apoi se pune untul, esenţa şi se amestecă bine, scrie alinacuisine.ro.

Vezi și: Prăjitura DENISA. Rețeta veche pe care orice copil o adoră

Asambalare

Compoziţia scoasă din cuptor se taie pătrate, peste care se pune crema şi se presară nuca pisată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel