Președintele Ungariei, vizită ”secretă” în România. Cumpănașu (CNMR): Atragem atenția statului român
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
CNMR atrage atenția că președintele Ungariei a aterizat azi în România. Prin vocea lui Alexandru Cumpănașu, CNMP atenționează statul român.

„Președintele Ungariei a aterizat astăzi, 18 Mai 2018, la Bacău şi a plecat cu "alaiul" după bunul plac prin România. Din informațiile CNMR, acesta s-a oprit întâi la Făget (granița fostului imperiu austro-ungar) unde a făcut o demonstrație de forță şi umilire a românilor din localitate. Acest gen de vizite "private" cu show şi instigare la dezordine în interiorul altui stat este de neimaginat şi de neacceptat. CNMR va supraveghea cu atenție acțiunile de mâine ale oficialilor maghiari pe teritoriul ROMÂNIEI şi vom lua atitudine faţă de orice instigare la nerespectarea Constituției României. Solicităm Președintelui şi Guvernului sa nu trateze superficial acțiuni importante de destabilizare a României din partea conducerii statului maghiar”, informează CNMR pe site-ul oficial

"Mai mult decât atât, după ce a aterizat la ora 14:00 la Bacău, Președintele Ungariei a beneficiat de protecție SPP şi antemergător până în comuna Lespezi şi ulterior Făget. Este normal să beneficieze de aceste avantaje însă nu pentru acțiuni destabilizatoare şi acțiuni neanunțate public. Atragem atenția statului român să nu permită subminarea sa din interior prin aceste acțiuni cu mare valoare SIMBOLICĂ şi care pot stabili un status quo de "cucerire" de facto a Harghitei şi Covasnei!" a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel