PREMIERĂ! ÎPS Teofan îi îndeamnă pe români să poarte mască
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O premieră în rândul clericilor. ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei îi îndeamnă pe enoriaşii să poarte mască de protecție.

ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, a fost duminică la Biserica cimitirului din Valea Adâncă din comuna Miroslava, scrie ZiaruldeIași. Cu acest prilej, el a menționat că este recomandat să purtăm măști de protecție pentru a ne proteja de coronavirus.

„Postul acesta este timp binecuvântat să medităm la ceea ce Preasfânta Născătoare la Nunta din Cana Galileii a spus, arătând spre Domnul Hristos, «Faceţi tot ce vă va spune El». Trăim vremuri nu tocmai uşoare, prin care oamenii din diferite straturi ale societăţii ne spun ce avem de făcut. Unii să luăm spre stânga, alţii spre dreapta, alţii să purtăm mască, şi e bine să o purtăm, alţii spun că nu e bine, încât într-o lume în care primim atâtea îndemnuri, atâtea sfaturi, parcă nu mai ştii pe cine să urmezi. Dar Maica Domnului ne spune «Faceţi tot ce vă va spune El», adică, urmând cuvântul Domnului Hristos, ştim că nu ne înşelăm, şi cuvântul Domnului Hristos îl aflăm în dumnezeiasca Scriptură, în învăţătura Bisericii, în glasul conştiinţei noastre”, a spus ÎPS Teofan în cadrul slujbei oficiate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel