Premiere de Alexander Morfov şi Radu Afrim, în noua stagiune a Teatrului Naţional Bucureşti
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Piesa "Neguţătorul din Veneţia", de Shakespeare, pusă în scenă de regizorul bulgar Alexander Morfov, şi montarea lui Radu Afrim după "Trei surori", de Cehov, se numără printre premierele noii stagiuni a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB).

În distribuţia spectacolului "Neguţătorul din Veneţia" se regăsesc Ion Caramitru - în rolul lui Shylock, Ada Galeş, Richard Bovnoczki, Alexandru Potocean.

Primele reprezentaţii sunt programate să aibă loc în zilele de 18 şi 19 septembrie, iar premiera - pe 20 şi 22 septembrie, la Sala Studio, informează un comunicat TNB transmis AGERPRES.

Tot în luna septembrie, la TNB vor începe repetiţiile la un nou spectacol, în regia lui Radu Afrim. "Trei surori", de A.P.Cehov, urmează să aibă premiera în decembrie.

Primele spectacole din noua stagiune TNB sunt programate pentru weekend-ul 13-15 septembrie, iar biletele au fost puse în vânzare online şi la Casa de bilete a teatrului.

Stagiunea de vară de pe acoperişul Teatrului Naţional, derulată pe tot parcursul sezonului estival sub titlul "Nopţi de vară, sus, pe teatru", este în continuare deschisă, până la sfârşitul acestei luni.

Conferinţele TNB vor avea, din această toamnă, un format nou, fiind organizate în luna octombrie în parteneriat cu "Dilema Veche", în noiembrie cu "România literară" şi în decembrie cu "Revista 22". Prima conferinţă din seria noii stagiuni este programată pe 29 septembrie, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel