Premierul Moldovei, criticat din toate părţile după atacul la adresa României. "Pericol pentru ţară"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlament-Republica-Moldova
Parlament-Republica-Moldova
Partidul Pro Moldova, condus de fostul preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, critică dur atacul premierului moldovean Ion Chicu la adresa României. 

"PRO MOLDOVA condamnă declarațiile deplasate și total nepotrivite ale premierului Ion Chicu și exprimă în numele locuitorilor Republicii Moldova scuze pentru atitudinea denigratoare la adresa României.

Cetățenii Republicii Moldova sunt recunoscători pentru sprijinul puternic și constant acordat țării noastre de către România, de care ne leagă nu doar un Parteneriat Strategic, dar și o cultură, istorie și limbă comună.

Suntem profund indignați de recidivele guvernării care își permite declarații denigratoare și o atitudine lipsită de respect față de România și considerăm periculoasă pentru țară permiterea aflării în continuare la guvernare a unor personaje cum sunt cele din fruntea Guvernului. Facem apel către toate forțele politice sănătoase să-și unească eforturile pentru salvarea Republicii Moldova din această situație rușinoasă de izolare internațională și colaps economic și social produs de incompetența și iresponsabilitatea celor care astăzi, accidental, au ajuns la cârma țării.", a transmis PRO MOLDOVA într-un comunicat de presă. 

VEZI ŞI Premierul Moldovei, despre România: Geme de cea mai mare corupție din Europa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel