Prezentatoare România TV, aniversare SURPRIZĂ pentru bunicul ei - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ioana Cîrstea FOTO Facebook Ioana Cîrstea
Ioana Cîrstea FOTO Facebook Ioana Cîrstea
Ioana Alexandrina Cîrstea, prezentatoare la România TV, i-a organizat o surpriză de zile mari bunicului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Totul a fost pus la cale împreună cu IGSU și ISU CLUJ deoarece aniversatul a făcut parte din rândul pompierilor militari.

”Babacu”, așa cum era alintat de colegi săi, s-a pensionat din rândul pompierilor militari acum 23 de ani. Însă, pentru el Ziua Pompierilor din România are o dublă semnificație, aniversează ziua dumnealui deoadată cu pompierii români. Cu acest prilej, ”Babacu” le reamintește de fiecare dată nepoților dumnealui cât de mult și-a iubit meseria. Așa că, anul acesta, ne-am gândit să facem un exercițiu chiar pe strada unde locuiește, tocmai de Ziua Pompierilor, pentru a-i cânta La Mulți Ani împreună cu famlia dumnealui. Suntem convinși că acest moment îl va păstra cu drag printre toate amintirile de când purta cu mândrie și onoare haina de pompier militar. La Mulți Ani dragă Babacule, îți dorim sănătate și bucurii cât mai multe alături de famila dumnitale! Nu în ultimul rând, îi transmitem pe această cale mulțumirile noastre complicei fără de care nu am fi reușit să ducem la bun sfârșit această supriză, nepoatei dumnealui, Ioana Alexandrina Cirstea.' este mesajul postat de ISU Cluj, pe Facebook.

'Ziua de 13 Septembrie are pentru familia mea dublă semnificație! Este ziua bunicului meu dar și ziua pompierilor. Legătura între cele două semnificații este însă una aparte...bunicul a fost pompier. iar toată viața și-a iubit meseria. După 23 de ani de pensie pompierii din Dej i-au bucurat inima bunicului meu și, după activitățile de Ziua Pompierilor, au trecut să îl suprindă și pe Babacu ( așa cum era alintat el de colegi). Salvatorii noștri au salvat de acestă dată amintirile unui fost pompier, care a purtat cu mândrie și onoare haina militară! La mulți ani, BUNU! La mulți ani, pompieri! Cinste și onoare salvatorilor noștri! P.S. Am încercat într-un minut să suprind cele mai frumoase momente de astăzi! Fără oamenii inimoși de la IGSU și ISU CLUJ nimic nu se putea realiza! Mii de mulțumiri!' este mesajul postat de Ioana Alexandrina Cîrstea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel