Prima ediţie a Zilei Naţionale a Constructorului, la Domeniul Ştirbey
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii, împreună cu Federaţia Generală a Sindicatelor Familia, organizează sâmbătă prima ediţie a Zilei Naţionale a Constructorului, la Domeniul Ştirbey, din Buftea.

"Organizată într-o atmosferă festivă, Ziua Naţională a Constructorului - având ca temei legal prevederile Legii nr. 350/ 2018 - se va bucura de prezenţa a peste 350 de participanţi din sectorul naţional şi european de construcţii", potrivit organizatorilor.

Vor fi prezenţi reprezentanţi ai organizaţiilor patronale şi sindicale reprezentative la nivel naţional, asociaţii profesionale, reprezentanţi ai societăţilor de construcţii şi din industria de producere a materialelor de construcţii însoţiţi de cei mai buni muncitori constructori, autorităţi publice centrale şi locale, instituţii de învăţământ din domeniul construcţii, reprezentanţi din domeniul bancar, precum şi personalităţi din mediul academic, parlamentari, oameni politici etc.

De asemenea, au fost invitaţi lideri ai federaţiilor şi confederaţiilor sindicale şi patronale din Europa şi din alte zone ale lumii.

Ziua naţională a constructorului a fost instituită prin Legea nr 350/2018, publicată în Monitorul Oficial al României din data de 3 ianuarie 2019 şi a intrat în vigoare în 6 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel