Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
23 aug 2019 / 22:28
Primăria Buzău împrumută 50 de milioane de lei pentru şapte proiecte de investiţii
Consiliul Local Municipal Buzău a aprobat vineri în şedinţă extraordinară contractarea unui împrumut bancar în valoare de 50 de milioane de lei, pentru demararea a şapte proiecte de investiţii care, potrivit primarului, vor schimba oraşul. 

Potrivit primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, cele 50 de milioane de lei, la care se adaugă dobânzile, ar urma să fie înapoiaţi în următorii zece ani. 'Sunt şapte proiecte majore de investiţii care vor schimba Buzăul, de la instalarea de centrale şcolare, transformare fostului Bazar în sediu de primărie, la reabilitarea stadionului de atletism, refacerea sistemului de încălzire centralizată, înfiinţarea de noi centralele termice', a declarat primarul.

Toma a mai spus că un proiect de mare impact va fi punerea în valoare a Iazului Morii, proiect în valoare de 2,6 milioane de lei, considerat de unii consilieri o adevărată 'obsesie' a primarului, dar care, potrivit acestuia, este 'una dintre averile acestui oraş, care ţine de istoria sa medievală'. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri