Primăria Sector 1 - licitaţie de 1,3 miliarde lei pentru modernizarea infrastructurii
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Primăria Sectorului 1 anunţă pe SICAP licitaţie pentru modernizarea şi repararea infrastructurii urbane, costul total fiind evaluat la 1.306.250.600 lei. 

Conform anunţului, este vorba despre un acord cadru pentru patru ani. Contractul este împărţit în patru loturi, iar unui ofertant îi pot fi atribuite cel mult două loturi.

'Având în vedere dezvoltarea sectorului datorită investiţiilor efectuate de către prezenta administraţie, dar şi de către investitori privaţi, trama stradală a sectorului 1, precum şi sistemul de reţele edilitare vor necesita nu numai întreţinere, ci şi modernizare a arterelor, trotuarelor şi parcărilor şi a infrastructurilor de profil; luând în considerare şi problemele privind fluidizarea traficului pe anumite artere din sectorul 1, vor trebui demarate lucrări de întreţinere, de reparare, precum şi proiecte de investiţii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor din sector şi nu numai.

Totodată, pentru fundamentarea acestor lucrări de reparaţie, modernizare şi extindere este necesară şi realizarea unor proiecte tehnice şi studii pe baza cărora să se poată realiza lucrările necesare în condiţiile de calitate şi timp impuse. Autoritatea contractantă Primăria Sector 1 Bucureşti organizează o licitaţie deschisă pentru atribuirea acordului cadru.

Autoritatea contractantă decide semnarea unui acord cadru pe 4 ani (48 luni), cu maxim trei operatori economici pe fiecare lot în parte, fără reluarea competiţiei', prevede anunţul de pe SICAP. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 martie, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel