Primăria Sectorului 4 construiește cea mai modernă secție din România pentru tratarea marilor arși
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, vineri, 21 februarie, la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar - Arseni", într-o conferință de presă, începerea construcției celei mai moderne secții din România pentru tratarea marilor arși.

Urmare a unui parteneriat între Primăria Sectorului 4 și Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar – Arseni”, proiectul noii secții prevede amenajarea unei Unități Funcționale pentru Arsuri, formată din săli de operație politraumă și chirurgie estetică, de sterilizare, de tratament precum și din rezerve, dotate cu aparatură de ultimă generație și în care pacienții cu arsuri grave vor putea fi tratați la cele mai înalte standarde.

Daniel Băluță, primarul Sectorul 4 a declarat, în conferința de presă: ”Tocmai pentru că sunt medic înțeleg mai bine nevoile medicale pe care aceqastă unitate le are. Cred că până la sfârșitul anului, acest centru va fi funcțional. Noi facem totul ca saă se defășoare totul cu repeziciune. Vor fi cinci paturi. Fac propunerea și pentru celelalte administrații pentru a prelua modelul acestui parteneriat”.

Pentru mai multe infomații urmăriți VIDEO AICI: https://www.facebook.com/daniel.baluta.ps4/videos/1096443607377869/

”În paralel, are loc și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic „Bagdasar – Arseni”, a mai anunțat primarul Băluță. ”De asemenea, vom construi și o Unitate provizorie de Primiri Urgențe în curtea Spitalului. O dată cu finalizarea acestui proiect, vom avea și o unitate de primiri urgențe, pe care o vom putea pune la dispoziția Ministerului de Interne și al Sănătății. Va fi pusă la dispoziția și altor spitale care doresc să-și modernizeze secții. Într-o lună două va fi gata proiectul tehnic și cam în trei luni și realizarea efectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel