Primarul găsit împușcat în cap demisionase din funcție: „Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea activității”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Primarul găsit împușcat în cap demisionase din funcție: „Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea activității”  /  Sursă foto: Facebook Emanuel Dănilă
Primarul găsit împușcat în cap demisionase din funcție: „Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea activității” / Sursă foto: Facebook Emanuel Dănilă
Emanuel Dănilă, primarul din Bocșa găsit împușcat în cap, demisionase din funcție în urmă cu aproximativ o lună.

Emanuel Dănilă s-a împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, în această dimineață. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția acestuia, cu privire la faptul că soțul ei a fost găsit împușcat în cap, la pensiunea sa (vezi AICI).

Primarul demisionase din funcție

La câteva zile de la prezentarea demisiei din funcția de primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă a explicat oficial alegerea printr-un comunicat transmis de PNL Caraș-Severin. 

După doar 6 luni de la câștigarea alegerilor, primarul Emanuel Dănilă a decis să facă un pas în spate. Nu din motive politice, nu din cauza unor eventuale neînțelegeri sau presiuni, ci din motive strict personale.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată de strict probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, preciza primarul Dănilă în urmă cu o lună.

Primarul demisionar le mulțumește bocșenilor pentru înțelegere și pentru încredere, fiind totodată sigur că a venit momentul să facă un pas în spate. Mulțumiri le transmite și colegilor din Partidul Național Liberal, dar mai ales președintelui Marcel Vela, pentru sprijinul necondiționat, asigurându-i că le va fi în continuare prieten și camarad de nădejde.

„Știu că pe unii poate i-am surprins cu această decizie, dar echipa PNL Bocșa are cu siguranță oameni buni care să continue munca bună începută împreună!”, a conchis Emanuel Dănilă, potrivit Express de Banat.

VEZI ȘI   -    Marcel Vela, reacție după moartea primarului Emanuel Dănilă: Gest disperat, generat de o depresie post-COVID-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel