Principala favorită, calificată în semifinalele turneului WTA de la New York
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Jucătoarea chineză de tenis Qiang Wang, principala favorită a turneului WTA de la New York, Bronx Open, s-a calificat în semifinalele acestei competiţii, dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, învingând-o în trei seturi, 0-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Ana Blinkova, într-o partidă disputată joi.

Wang, numărul 18 mondial, a fost depăşită categoric în primul set de adversara sa, intrată pe tabloul principal al turneului newyorkez ca "lucky loser", însă chinezoaica a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două, impunându-se după o oră şi jumătate de joc.

În penultimul act, Qiang Wang o va înfrunta pe Camila Giorgi din Italia (locul 58 WTA), care a dispus cu 6-2, 6-1 de franţuzoaica Alize Cornet.

Katerina Siniakova din Cehia, favorita numărul 5, a acces la rândul ei în semifinală, după ce a salvat două mingi de meci în faţa americancei Bernarda Pera, pe care a învins-o în final cu 4-6, 7-6 (8/6), 6-3. Ea se va lupta pentru un loc în finală cu poloneza Magda Linette, care a trecut tot în trei seturi, 6-7 (4/7), 6-4, 7-6 (7/3), în duelul cu jucătoarea cehă Karolina Muchova, cap de serie numărul 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel