Prințul Andrew, gafă la înmormântarea tatălui său, Prințul Philip. Momentul penibil văzut de toată lumea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prințul Andrew a luat prin surprindere pe toată lumea la înmormântarea tatălui său. 

Prințul Andrew, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip este cunoscut pentru controversele pe care le-a stârnit de-a lungul anilor, motiv pentru care, în anul 2019, a renunțat la atribuțiile sale regale din cauza legăturilor pe care le-a avut cu pedofilul Jeffrey Epstein.

La înmormântarea tatălui său, Prințul Andrew a făcut o gafă uriașă, potrivit presei britanice. 

Acesta a fost văzut părăsind capela unde a avut loc ceremonia Prințului Philip într-un nou și strălucitor Bentley, ce valorează 300.000 $. Ducele de York, în vârstă de 61 de ani, a fost văzut pe bancheta din spate a unui Bentley Flying Spur, în timp ce părăsea castelul Windsor sâmbătă pentru a se îndrepta spre casa sa din apropiere, Royal Lodge.

A fost prima dată când Prințul Andrew a fost văzut în vehiculul de lux și se pare că și-a ales cel mai prost moment. 

Potrivit  pagesix.com, de când mașina a fost livrată în septembrie, el a revopsit-o și a decorat-o cu plăcuțe de înmatriculare personalizate, însă modul în care a vrut să epateze și să o arate lumii tocmai în aceste momente, a fost destul de trist.

Prințul Andrew, legătură cu Jeffrey Epstein

Prezenta Prințului Andrew la înmormântarea tatălui său, mergând în spatele sicriului, a fost una dintre cele mai importante apariții publice de când a renunțat la atribuțiile sale regale în 2019.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu ea de trei ori, inclusiv când avea 17 ani, acuzații pe care le-a negat vehement.

La vremea respectivă, Prințul Andrew,  Duce de York, a negat că ar fi cunoscut-o pe cea care îl acuză de pedofilie și spune că nu avea cunoștință de abuzurile prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel