Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
26 Martie, 17:07
Prințul Charles, COVID-19. Meghan Markle, reacție fermă: "Un adevărat testament"
Meghan Markle a făcut o postare emoţionantă îninte ca prințul Charles să fie testat pozitiv cu COVID-19. 
Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry au transmis două mesaje emoționante înainte ca prințul Charles să fie testat pozitiv cu noul COVID-19.

Potrivit Clarence House, reședința regală de la Londra, Prințul Charles are „simptome ușoare" și se află în aceste momente în autoizolare. În plus, Charles, în vârstă de 71 de ani, se află la o proprietate regală în Scoția, iar starea sănătății este bună ba chiar lucrează de acasă.

Mesajul lui Meghan Markle

 

„În întreaga lume, răspunsul oamenilor pentru a proteja comunitățile lor a fost inspirat. Nimeni nu este mai curajos și mai dedicat decât angajaţii din asistența medicală din prima linie, riscând propria lor bunăstare pentru îngrijirea bolnavilor și pentru a lupta cu COVID-19. Oriunde v-aţi afla în lume, suntem cu toții incredibil de recunoscători. Pentru noi toți, cel mai bun mod de a sprijini lucrătorii din domeniul sănătății este să ne asigurăm că nu le facem mai grele sarcinile răspândind în continuare această boală", a scris Meghan Markle.

Lupta cu COVID-19, un adevărat testament 

 

Un al doilea mesaj a venit din partea ambilor duci de Sussex.

Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu Covid-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman", se arată într-o postare pe pagina de Instagram a ducilor de Sussex. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri