Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
03 aug, 09:16
Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS
Contele Tibor Kalnoky a povestit, în exlusivitate pentru DC NEWS, despre amintirile pe care le are cu Prințul Charles, în România. Iată o poveste haioasă cu Prințul Charles, la venirea în Transilvania.
Foto: Instagram / Clarence House

Contele Tibor Kalnoky, un descendent al unei familii nobiliare cu tradiție în Transilvania, ce s-a îndrăgostit de România din scrisorile de dragoste pe care le-a găsit într-un cufăr al bunicului său, în urmă cu mai bine de 30 de ani, a povestit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prietenia sa cu Prințul Charles, unul dintre ambasadorii neoficiali ai României și în special al Transilvaniei.

Întrebat dacă are o amintire aparte cu Prințul, de când vine în România, contele Kalnoky ne-a povestit că "în 20 de ani, de când tot vine Prințul Charles în Transilvania, avem o mulțime de amintiri, care mai de care mai haioase, mai speciale și mai emoționante".

Iată una dintre cele mai haioase peripeții ale Prințului Charles în Transilvania. Cum a devenit vaca, vedetă în fața Prințului

 

"Să vă spun o povestire mai haioasă... știți că de câteva ori vine la Micloșoara și cu elicopterul, din București, și trebuie să aterizeze într-un câmp. Odată, înainte de a veni elicopterul, a venit o vacă care a văzut câmpul cu iarbă foarte verde și a mers acolo și s-a pus exact pe locul unde trebuia să aterizeze elicopterul și a mâncat iarbă. A venit elicopterul și jos era securitatea, agenții de pază. Și s-au dus șase sau opt agenți de pază, pe vacă și au început să o tragă. Deasupra era elicopterul care aștepta posibilitatea de a ateriza și Prințul a văzut totul de sus. Asta a durat cam trei – patru minute, până când soția mea, într-o cămașă albă, a pornit spre vacă și vaca atunci a început să fugă, luând cu ea toți agenții de pază care au căzut. Am prins totul pe un film. Elicopterul a aterizat într-un final și Prințul a apărut cu un zâmbet mare pe față", ne-a spus contele Tibor Kalnoy. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri