20 feb, 18:05
Prințul Charles s-a dus la SPITALUL unde este internat tatăl său, Prințul Philip
Prințul Charles s-a dus la spital, unde este internat tatăl său. 

Prințul Charles a ajuns sâmbătă la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra în care este internat tatăl său, ducele de Edinburgh, conform BBC, citează Mediafax.

Soţul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra, conform unei informări a Palatului Buckingham.

Potrivit unei surse regale, nu este vorba despre o internare de urgenţă, iar ducele a fost transportat la spital cu maşina.

Boala nu este legată de Covid-19Ducele a fost internat ca „măsură de precauţie” pentru o „stare de rău”, la recomandarea medicului său.

Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în 2017 şi, din cauza vârstei sale înaintate, a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii ani. În decembrie 2019, soţul reginei Elisabeta a II-a a primit tratament medical pentru o afecţiune preexistentă.

Ducele s-a născut în 1921 în Corfu, Grecia, având strămoşi englezi, ruşi, germani şi danezi. Philip şi regina Elisabeta s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947.

Atât prinţul Philip, cât şi regina Elisabeta au primit cel puţin o doză de vaccin anti Covid-19.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri