Urmărește emisiunea live
Prințul Philip, declarație controversată despre reîncarnare. Catastrofă pe insula unde era considerat zeu: Aș vrea să mă întorc ca un virus mortal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. Declarația controversată pe care a făcut-o, dă fiori în plină pandemie. 

Prințul Philip era adesea cunoscut pentru simțul umorului, de multe ori ofensator, dar și pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut de-a lungul anilor, după ce a devenit soțul Reginei Elisabeta, multe dintre ele considerate chiar "gafe".

În anul 1988, prințul Philip a făcut o declarație care a surprins, însă vorbele lui dau fiori acum, în plină pandemie de COVID-19. El a spus că dacă s-ar putea reîncarna, ar face-o într-un virus mortal, pentru a rezolva problema suprapopulării. 

"În cazul în care sunt reîncarnat, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării", a spus Prințul Philip la acea vreme, potrivit Business Insider.

Prințul Philip, acuzat de moartea Prințesei Diana. Scrisorile dintre ei au ieșit la iveală. Criză de nervi înainte de înmormântare: Duceți-vă naibii!

Reîncarnarea, termen uzual când vine vorba despre Prințul Philip. Spiritul Ducelui va supravieţui

Moartea Ducelui de Edinburgh a îndoliat o lume întreagă și a afectat mulți oameni din cele mai neobișnuite colțuri ale planetei. 

Locuitorii unei insule din Vanuatu, un arhipelag din Pacific, îl considerau pe Prințul Philip un zeu și sunt convini de faptul că aceasta a fost reîncarnarea unui zeu local, adorat de toți. 

Pentru ei, moartea soțului Reginei Elisabeta este echivalentul unei catastrofe. Luni, ei își vor lua adio de la zeul lor, în cadrul unei ceremonii sacre.

Potrivit legendei, el ar fi plecat pe mare și urma să se întoarcă pe insulă cu o nevastă bogată. Când regina Elisabeta și prințul Philip au ajuns în insulele Vanuatu în 1974 și localnicii au văzut fotografii cu ei, a venit declicul.

Conducătorul satului Yakel, Albi, a declarat că nu se poate pronunţa în privinţa a ceea ce se va întâmpla cu acest cult după decesul prinţului şi asta deoarece, după spusele sale, spiritul defunctului rătăceşte în prezent în căutarea unei noi încarnări.

În pofida speculaţiilor formulate în alte ţări cu privire la un posibil transfer al acestei veneraţii către fiul cel mare al prinţului Philip, Charles, sau către unul dintre nepoţii William şi Harry, nimic nu este sigur, a spus precizat Albi. Spiritul prinţului Philip i-a părăsit trupul, dar continuă să trăiască, a declarat el pentru AFP. Este prea devreme pentru a spune unde va locui, a adăugat localnicul din Vanuatu, potrivit Agerpres.

Mesaj confidențial pentru Regina Elisabeta

 

Albi i-a transmis reginei că spiritul răposatului său soţ supravieţuieşte morţii trupului.

Prinţul Charles a vizitat cel mai recent Vanuatu în 2018. În timpul acestei vizite, prinţul de Wales l-a întâlnit pe Jimmy Joseph, reprezentantul satului Yaohnanen, cu ocazia unui tur al ţării, cunoscută anterior sub numele de New Hebridies. Joseph i-a oferit acestuia pentru tatăl său toiagul realizat de mâinile celor din 'Mişcarea prinţului Philip' .

Prințul Philip a murit. De ce nu a primit niciodată titlul de Rege, deși Kate Middleton va deveni Regină

Regina Elisabeta, mesaj emoționant pentru Prințul Philip

 

"El a fost, pur și simplu, puterea mea și liniștea mea în toți acești ani, iar eu și întreaga sa familie și multe alte țări, îi datorez o datorie mai mare decât ar pretinde vreodată, sau vom ști vreodată", declara Regina Elisabeta despre Prințul Philip, în anul 1997. 

Regina Elisabeta și Prințul Philip, poveste de iubire inedită. S-au îndrăgostit când ea avea doar 13 ani. "Zeul grec absolut", sacrificii pentru inima Suveranei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel