Prințul Philip, mort în timpul unui număr de comedie despre el. Momentul în care Lewis Spears și-a înghițit glumele: Suntem siguri că a murit? VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un comediant a aflat pe scenă despre moartea Prințului Philip, chiar în momentul în care făcea glume despre el.

Vezi și: Prințul Philip și Prințul Harry, asemănare izbitoare. Fotografia care face înconjurul lumii. "A fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar"

Moartea Prințului Philip, cel mai reclamat eveniment din istoria UK. Val de revoltă la adresa BBC: 100.000 de reclamații

Lewis Spears, un comediant australian avea un spectacol de stand-up comedy chiar în momentul în care Familia Regală britanică se pregătea să anunțe moartea Prințului Philip. 

Culmea, comediantul făcea chiar în acele momente glume despre Ducele de Edinburgh și Familia Regală și își amuza publicul de pe scena Festivalului Internațional de Comedie din Melbourne. 

La un moment dat, o femeie din sală a strigat: "Tocmai a murit!", iar un alt spectator i-a dat lui Lewis Spears telefonul cu știrea și anunțul Reginei Elisabeta. 

Surprins de veste, comediantul și-a continuat show-ul și ironiile la adresa Prințului Philip. 

"Suntem siguri că a murit? Îmi amintesc că a murit acum 10 ani și îl scoteau doar la evenimente speciale", a continuat el.

Întregul moment a devenit viral pe YouTube, acolo unde a adunat peste 900.000 de vizualizări. 

Prințul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de moarte. Care a fost ultima dorință și ce i-a cerut să facă: Au lăsat amândoi de la ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel