Prof dr Maria Dorobanțu, la Academia de Sănătate: Pandemia de COVID-19, ultimele informații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Informații noi despre pandemia de COVID-19 și problemele pacienților cu afecțiuni cardiace vor fi dezbătute, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, de academicianul dr Irinel Popescu și prof dr Maria Dorobanțu.

În ediția de astăzi a emisiunii Academia de Sănătate, academicianul dr Irinel Popescu și invitata sa, prof dr Maria Dorobanțu, vor detalia ultimele informații legate de pandemia COVID-19 și problemele pe care le ridică ea pacienților cu afecțiuni cardiace.

Prof dr Maria Dorobanțu este membru al Academiei de Științe Medicale, profesor de Cardiologie și Medicină Internă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, șeful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, fondator și președinte al Societății Române de Hipertensiune și Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad.

Emisiunea va fi retransmisă simultan, astăzi, 27 aprilie, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel