Prognoza meteo 11-13 noiembrie. Vremea la începutul săptămânii viitoare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ANM a transmis prognoza meteorologică pentru următoarele trei zile.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 11.11.2019 ORA 08 - 12.11.2019 ORA 08

Valorile termice vor fi în scădere ușoară față de ziua precedentă, dar vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 21 de grade, iar cele minime între 6 și 11 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 12.11.2019 ORA 08 - 13.11.2019 ORA 08

Vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 9 și 12 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Cerul va fi temporar noros și izolat va ploua, cu precădere seara și noaptea. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste. Valorile de temperatură nu vor avea oscilații semnificative față de intervalul anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel