Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
10 iul, 11:25
PROTEST FĂRĂ MASCĂ în Piața Victoriei, DUMINICĂ. Chemarea a devenit virală, răspândire rapidă pe Facebook
Legea carantinării scoate oamenii în stradă în România. Avocatul Gheorghe Piperea o consideră anticonstituțională. Mobilizare de forțe pe rețelele de socializare. 
Foto: Facebook

Proiectul de lege al Guvernului, în ceea ce privește carantina şi izolarea este considerat anticonstituţional de avocatul Gheorghe Piperea. Astfel, acesta a făcut public un îndemn la protest ce a fost deja distribuit de mii de oameni, pe rețelele de socializare.

Protestul ar urma să aibă loc duminică, 12 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Mesajul postat de avocatul Gheorghe Piperea. A devenit viral

 

"Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj: duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea. PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară”", a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Mesajul inițiatoarei protestului

 

Iniţiatoarea acţiunii de protest, Iosefina Pascal, a scris pe Facebook că "toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România".

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri