Protest pentru autostradă în Moldova. Vor ajunge la Guvern
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
"Vrem Europa, nu dictatură!". Proteste în marile oraşe din ţară
"Vrem Europa, nu dictatură!". Proteste în marile oraşe din ţară
Un marș de amploare va avea loc astăzi pentru a atrage atenția asupra necesității construirii unei autostrăzi în Moldova. 

 Grupul de inţiativă civică "Împreună pentru A8" şi Asociaţia "Moldova vrea autostradă" organizează, sâmbătă, un marş motorizat spre Bucureşti, la care sunt aşteptate peste 1.000 de vehicule, cu scopul de a atrage atenţia asupra faptului că Moldova nu se poate dezvolta fără autostradă. 

"Vehiculele participante la marş se vor deplasa pe două coloane începând cu ora 7,00, din municipiul Iaşi, vor tranzita judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Ilfov şi intenţionează să staţioneze în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Pe traseele de deplasare, cele două coloane motorizate se vor completa cu noi vehicule din judeţele tranzitate şi se vor regrupa la Tişiţa, judeţul Vrancea", informează, vineri, Centrul Infotrafic. 

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze manevre periculoase şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel