Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
12 iul, 20:25
Protest Piaţa Victoriei. Câte amenzi a dat Jandarmeria
Jandarmeria a aplicat amenzi duminică seara, în urma desfăşurării unui protest în Piaţa Victoriei.
foto ilustrativ

Jandarmeria Capitalei a anunțat, duminică seara, că la protestul din Piața Victoriei au fost date 13 amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei. Potrivit autorităților, în timpul stării de alertă organizarea de mitinguri și demonstrații este interzisă. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat, printr-un comunicat, că „pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”.

Conform comunicatului, echipele de dialog ale Jandarmeriei Capitalei au discutat cu persoanele prezente la protest, cărora le-au adus la cunoștință prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestora.

Câte amenzi au fost aplicate

 

Până în prezent, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

„În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care încalcă prevederile legii. Scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci acela de a limita răspândirea virusului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Aceștia le recomandă cetățenilor să nu participe la astfel de evenimente. Zeci de oameni protestează, duminică seara, în Piața Victoriei din București, nemulţumiţi de proiectul guvernului care impune reguli stricte privind carantina şi izolarea, relatează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri