VIDEO: Protestatarii anti ”LOCKDOWN” mărșăluiesc prin centrul Londrei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Proteste de amploare au loc în Marea Britanie. Manifestanții sunt nemulțumiți de măsurile de restricție luate de autorități. 

Protestatarii împotriva restricțiilor de blocare mărșăluiesc prin centrul orașului Londra înainte ca blocarea națională a Angliei să se încheie miercuri, scrie CNN

Imaginile din rețelele sociale par să arate unii protestatari care se confruntă cu polițiștii și manifestanții care scandează „libertate”.

Poliția Metropolitană a declarat pe Twitter sâmbătă după-amiază că „mulțimile continuă să protesteze și să se adune în vecinătatea Oxford Circus și Regent Street”.

Poliția asigură ordinea

„Un număr de ofițeri de poliție sunt la fața locului. Îi îndemnăm pe oameni să părăsească zona și să plece acasă. Dacă nu, s-ar putea să vă confruntați cu acțiuni de arestare sau executare ”, a spus poliția.
Protestele din Londra sunt interzise în prezent în temeiul legislației coronavirusului, iar poliția a emis o scrisoare deschisă manifestanților prin care îi cerea să rămână acasă.

Sâmbătă, mai devreme, poliția a spus că trei persoane au fost arestate pentru încălcarea restricțiilor coronavirusului la stația Kings Cross.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel