PSD - Corina Crețu, atac dur: Știu foarte bine, au fost împotriva numirii mele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Corina Crețu a comentat o nouă posibilă candidatură la Parlamentul European și a adus acuze foarte grave unor lideri PSD.

„Am multe îngrijorări și refuz să mă gândesc (nr - la candidatură). Mă gândesc la ceea ce am facut în acest moment. Voi decide dacă voi candidat. Nu e obligatoriu. Îmi pare rău de experiența mea, cred că e și în folosul țării să o duc mai departe. După 11 ani de experiență la Bruxelles cred că ar fi logic să fiu inapoi, dar nu știi niciodată ce iți decide viața. Vă voi spune anul viitor ce voi decide. Nu mi s-a propus (nr - din partea PSD”. Singura ofertă publica a fost de către cel care m-a propus comisar european (nr. - Victor Ponta). A fost o înțelegere ținută secretă de către Victor Ponta și domnul Juncker”, a precizat Corina Crețu într-un interviu acordat România TV.

Aceasta a comentat foarte acid și acuzele aduse de unii lideri PSD care au spus că ei au ”pus-o” în funcția de comisar european.

„Știu foarte bine că toți care mi-au spus acum că ”m-au pus” au fost împotriva numirii mele”, a adăugat Corina Crețu.

Comisarul european a subliniat faptul că e siderată de discuții privind ieșirea României din UE, lucru pe care consideră că ar fi un dezastru național, arătând că dezvoltarea țării din ultimii ani se datorează UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel