PSD - PNL, război pe miliardele alocate României. Vâlcu: ”NU au dreptate!” Cine sunt persoanele care pun piedici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
România va beneficia de aproape 80 de miliarde euro pentru proiecte europene, indicând construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum şi reconstrucţia economică.

PNL susține că banii dați României reprezintă o victorie, dat fiind faptul că liderii europeni ar fi vrut să ne dea mai puțin, iar PSD zice că nu este o mare realizare, din moment ce, până și alte țări, cu o populație mai mică, au luat aproximativ aceeași sumă.

Funcționarii de la Bruxelles, dar și de la București, își justifică salariile foarte mari găsind nod în papură când vine vorba de proiecte europene

Nici PSD, nici PNL nu au dreptate, este de părere jurnalistul Val Vâlcu. Indiferent câți bani ne sunt alocați de către UE, tot atâtea fonduri vor putea fi atrase pentru că există funcționarii români sau, mai precis, anti-români, care complică procedurile, găsesc nod în papură pentru a-și justifica salariile uriașe.

”Degeaba sunt 80 de miliarde euro... pentru că nu ți-i aduce cu camionul. Trebuie să îi iei pe proiecte, la fel ca toate fondurile europene. Și, din câte știm, birocrația românească nu este în stare”, a mai spus ziaristul. 

Vom vedea acei bani europeni în măsura în care se schimbă ceva. Altfel... sunt doar pe hârtie. În fond, Uniunea Europeană putea să ne dea și 100 de miliarde euro pentru că tot aia era. 

Cele 80 de miliarde euro obţinute de România la Bruxelles reprezintă aproape jumătate din PIB-ul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel