PUZ Sectorul 1. Dan Tudorache, Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, ÎNFRUNTARE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, îi acuză pe Nicuşor Dan şi Clotilde Armand de minciună cu privire la proiectul de PUZ (Plan Urbanistic Zonal) al Sectorului 1. 

"Proiectul de PUZ al Sectorului 1 era exact la final, ne mai trebuia ultimul aviz de la MDRAP. Între timp ne-au atacat avizul de la Mediu şi ne-au întârziat. Se spune că se va judeca pe fond şi cu siguranţă vom avea câştig de cauză, dar judecarea pe fond durează un an de zile. Tot ce au solicitat ei în anularea acelui aviz au fost minciuni. Dar noi le putem demonstra.

Spun că acest PUZ creează probleme în pădurea Băneasa. FALS! În acest PUZ eu îmi doresc ca toate suprafeţele din pădure care erau în intravilan să le trecem în extravilan. Deci nu le mai dăm voie să construiască în interiorul pădurii. Aceasta este una dintre minciunile pe care le-au propagat în această perioadă. A doua minciună: că se va distruge parcul Herăstrău. Sectorul 1 nu are în administrare parcul Herăstrău, deci nu aveam dreptul să fac vreo proiecţie peste acesta. Ştiţi cum e, când un prost aruncă o piatră în apă, se chinuie zece deştepţi să o scoată. (...) Noi vom demonstra că şi Nicuşor Dan şi Clotilde Armand au minţit, dar va dura mult timp", a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, la DC News TV.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel