Radu Mihail: Noi în USR PLUS nu dăm socoteală decât celor care ne-au ales
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Radu Mihail
Facebook - Radu Mihail
Radu Mihail, senator din partea partidului USR, consideră că noua coaliție va avea o mai bună funcționare, partidul său răspunzând doar în fața alegătorilor. 

Radu Mihail a fost invitat să comenteze declarațiile președintelui Klaus Iohannis, făcute pe marginea noii formule a guvernului de coaliție. Jurnalistul Robert Turcescu consideră că săptămâna tensionată din Guvernul României ar fi putut fi rezolvată într-un timp mai scurt, nefiind vorba de maturitate în rândul decidenților politici. 

„Domnul Turcescu și domnul Negrescu au nostalgia unor președinți stătuți, care i-au păstorit ani de zile. Sunt lucruri care se întâmplau acum mult timp. România de astăzi este alta și noi în USR PLUS nu dăm socoteală decât celor care ne-au ales, cetățenilor. Iar cetățenii au dat un mandat foarte clar, pentru transparență în cadrul guvernamental. Exact asta este ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile”, a declarat Radu Mihail, senator din cadrul partidului de coaliție USR, la România TV. 

„Avem acum o guvernare mai puternică pentru că regulile sunt mai clare, mai precise și mergem înainte”, a adăugat acesta.

Vezi și: Criză în coaliția de guvernare. Iohannis: Au avut de gestionat o provocare. Declarații neinspirate, răspuns bun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel