Radu Szekely, propunerea PSD la Ministerul Educaţiei - Surse Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Szekely, fostul consilier al Ecaterinei Andronescu, este propunerea PSD pentru portofoliul de la Ministerul Educaţiei, conform surselor Antena 3. 

Anunţul a fost făcut şi de Iulian Cristache, președinte la Federatia Națională a Asociațiilor de Părinți - Învățământ Preuniversitar.

"Sunt curios cine va fi ministrul "plin", văd că circulă un nume important (Radu, fostul consilier al doamnei Andronescu)", a scris Cristache pe Facebook.

Cine este Radu Szekely 

Radu Szekely este fondator al Școlii Finlandeze din Sibiu și expert în educație la Comisia Europeană. Acesta anunța la începutul acestui an că a primit propunerea de a fi consilier special pe probleme de strategie în educație al ministrului Educației și a acceptat această propunere.

Absolvent al Universității „Lucian Blaga" din Sibiu, Radu Szekely a fost profesor de engleză și limba română în Sibiu până în anul 2000. În 2003 a absolvit și cursurile Universității din Turku, Finlanda, și de atunci și continuat ascendența în cariera sa europeană în domeniul educației. Din 2006 este consultant în Comisia Europeană pentru Educație și Cultură, în prezent fiind și președintele Coaliției Naționale a Imigranților (Kamut) din Helsinki.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel