Urmărește emisiunea live
Rădulescu acuză fraudarea votului în Diaspora: Nu era nimeni în secțiile de vot din Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți  pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,
Cătălin Rădulescu: Suntem pregătiți pentru posibilitatea ca să intrăm într-o guvernare minoritară,
Cătălin Rădulescu a declarat că votul în Diaspora a fost fraudat. Deputatul PSD a precizat că are verișori în Marea Britanie, Franța și Germania care i-au spus că atunci când au fost să voteze nu era nimeni în secțiile de votare de acolo.

„În Diaspora noi am primit o mulțime de mesaje, filme, al înțeles. Eu de exemplu am trei, patru verișori care stau unul în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franța. A fost fiecare în secția de votare să voteze, nu era nimeni. După care aflăm că sunt 100.000 de voturi în ultima oră. 100.000 de voturi împărțit la 800 de secții de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceți și dvs un calcul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. Nu, n-avem din păcate reprezentanți în secțiile de votare. Noi avem în 60 de secții de votare din 800 reprezentanți. Eu așa cred că acolo a fost fraudă", a afirmat Cătălin Rădulescu, duminică seara la sediul PSD.


Social-democratul e de părere că PSD trebuie să lupte până în ultimul moment, conform Mediafax.


„Noi spunem să luptăm până în ultimul moment. Noi știm că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot. Urnele se închid la ora 21.00. Depinde cât s-a tras în ultimele două ore. Dacă trage fiecare acum. Fiecare trebuia să se mobilizeze și să mobilizeze electoratul", a conchis Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel