Raed Arafat, explicații despre posibilele reacții adverse ale vaccinului anti-COVID. "Eu mă vaccinez"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Raed Arafat a vorbit despre posibilele reacții adverse ale vaccinului anti-COVID. El a declarat că se va vaccina atunci când acesta va apărea.

”Deci asta este ce acum avem în faţa noastră. Normal, pot fi, şi colegii specialişti pot explica, anumite efecte secundare obişnuite care trec, nu va fi nicio problemă cu ele. Astea toate vor fi explicate. Niciun medicament nu trece fără să aibă posibile efecte secundare şi nu vorbim de probleme majore aici. Fiecare vaccin va fi explicat, lucrurile vor fi foarte transparente.

Vă spun, personal, pentru mine, în momentul în care mi se spune, da, e rândul să te vaccinezi, eu mă vaccinez. Pentru că nu ştiu că asta este soluţia să nu trec eu sau alţii din jurul meu printr-o problemă care  pune viaţa în pericol şi nu numai. Îţi afectează viaţa pe o durată lungă, încă nu ştim care este durata de impact a virusului asupra corpului. Până acum vedem că are un impact de lungă durată. Dacă va dispărea acest impact sau nu, încă e prea devreme să spunem. Încă sunt oameni la un an de la infecţie cu sechele pulmonare şi cu sechele generale după infecţie, oameni care au trecut mai uşor prin infecţie.", a declarat Raed Arafat la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel