Rafael Nadal, operat la picior. Ce se va întâmpla cu tenismenul spaniol
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rafael Nadal
Rafael Nadal
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a fost supus unei artroscopii la glezna dreaptă, luni seara într-o clinică din Barcelona, care s-a derulat conform aşteptărilor, informează cotidianul sportiv Marca.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală din cariera lui Nadal, care a mai fost operat de apendicită în 2014, chiar înainte de a lua parte la turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai (China).

Din cauza problemei la gleznă, jucătorul iberic a fost nevoit să declare forfait pentru ediţia din acest an a Turneului Campionilor, unde a fost înlocuit cu americanul John Isner.

Medicii au stabilit că Nadal prezenta "un corp liber intra-articular la glezna dreaptă", fiind necesară o artroscopie pentru extragerea acestuia, astfel încât tenismanul să poată aborda noul sezon în cele mai bune condiţii.

Campionul spaniol a fost autorizat să înceapă recuperarea chiar din această săptămână, pentru a putea fi în cea mai bună formă la starul Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului viitor, care va debuta pe 14 ianuarie la Melbourne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel