Rangers - Antwerp, meci în 16-imile Europa League. Ianis Hagi, titular. REZULTAT FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Rangers FC
Foto: Rangers FC
Glasgow Rangers o înfruntă pe Antwerp în returul 16-imilor din Europa League, iar Ianis Hagi este titular. 

REZULTAT FINAL 4 -2 

Rangers s-a impus şi în returul cu Antwerp, cu scorul de 4-2. Morelos a deschis scorul în minutul 9, dar la pauză s-a intrat cu scor egal, după ce Rafaelov a egalat în minutul 32. 

După pauză, trupa lui Gerrard a venit mai motivată de la cabine şi a marcat rapid de 2 ori, prin Patterson şi Kent, în minutele 46 şi 55. În minutul 57, Lamkel Ze a redus din diferenţă, dar Antwerp nu a reuşit să mai marcheze. 

Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 71, iar opt minute mai târziu, Morelos a scos o lovitură de la 11 metri din care a înscris Barisic pentru 4-2. Tabela a fost închisă de Itten, tot din penalty, în minutul 92. 

- ştirea iniţială - 

În meciul tur, Rangers s-a impus cu 4-3. Astăzi, Rangers şi-a respectat blazonul şi a marcat deja de trei ori, prin Morelos, Patterson şi Kent, până în minutul 57. 

Astfel, trupa lui Steven Gerard este sigură de calificarea în faza optimilor de finală. Belgienii au nevoie de încă trei goluri pentru a merge mai departe, în condiţiile în care au reuşit să marcheze doar de 2 ori pe Ibrox Park. 

Ianis Hagi contribuie la acest succes cu o evoluţie solidă. 

Rămâneţi pe DC NEWS pentru a afla rezultatul final. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel