23 noi 2020 / 14:25
Rapid s-a decis. Ce se întâmplă cu antrenorul Mihai Iosif
Victor Angelescu, principalul finanţator al Rapidului, a anunţat ce se va întâmpla cu antrenorul Mihai Iosif. 
sursa: Facebook FC Rapid 1923

„Sunt mulțumit, după trei victorii nu pot să nu fiu mulțumit. Jocul se poate și mai bine, dar importante sunt punctele. Vă spun că la Liga 2 nimeni nu practică un joc extrem de frumos.

Cu «Mitza» (n.r. Mihai Iosif) am avut o discuție și sigur rămâne la prima echipă orice s-ar întâmpla. Probabil va rămâne în postura de secund, merită acest lucru, a mai fost și sigur va rămâne în cadrul primei echipe. Probabil că în cateva zile vom anunța numele noului antrenor”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Angelescu vrea să preia tot clubul 

 

„În momentul de față, sunt în negocieri să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar, de câteva luni de zile, nu mai vine cu niciun ban în club. Să sperăm că, în câteva săptămâni, se va rezolva și această problemă.

Ne jucăm de-a clubul de fotbal, pentru că la începutul sezonului am avut o discuție cu partenerul meu și a spus că nu este niciun fel de problemă. Asta înseamnă să-ți bați joc, pentru că nu e doar clubul lui. Sigur că la Liga 1, daca vine cineva lângă mine, nu voi spune nu”, a declarat Victor Angelescu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri