Rareș Bogdan a răspuns dacă o primește pe Dăncilă la dezbaterea lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marți, la Antena 3, în condițiile în care Ionel Dancă nu avea informații exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. 

SNSPA a anunțat că a ajuns la un acord cu PNL în ceea ce privește locul unde va avea loc dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Ionel Dancă a afirmat, pentru Antena 3, că nu știe acest aspect. Rareș Bogdan a precizat că ”dl Dancă este purtătorul de cuvânt al PNL sau a fost până de curând și este în continuare, nu e schimbat, dar se ocupă de comunicarea Guvernului. (...) E un comunicat dat de SNSPA. Noi am convenit că nu vom da detalii până nu s-a convenit cu toată lumea. Dacă cei de la SNSPA au dat un comunicat oficial, mergem pe comunicatul celor de la SNSPA. (...) Dacă cei de la SNSPA așa au spus, înseamnă că vom merge acolo. Noi studiam patru locații pentru această dezbatere”. 

Întrebat dacă o vor primi și pe Viorica Dăncilă în cazul în care candidatul PSD va veni la această dezbatere, Rareș Bogdan a răspuns la Antena 3: 

”Noi am fost extrem de clari, staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă încearcă s-o victimizeze pe această chestiune. Președintele României nu are ce să dialogheze cu această doamnă. Nu are ce să cauze dacă dezbaterea e cu jurnaliști, analiști, comentatori, pe care, la această oră, nu-i știe nimeni exact, vor fi 5-6-8, nici numărul nu este stabilit”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel