Rareș Bogdan anunță tragere la sorți la dezbaterea lui Iohannis. Care va fi diferența față de conferința de presă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a intervenit telefonic la B1 TV, unde a oferit noi detalii despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de mâine. 

Primele nume confirmate

”Am văzut 4-5 nume, pot să confirm o parte. Mai sunt și alții.” a spus Rareș Bogdan care a confirmat numele Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pîrvulescu - politolog. 

Cu privire la acuzațiile că au fost invitați jurnaliștii plăcuți președintelui, Rareș Bogdan a răspuns: ”Dacă era să fie după cei care-i plac președintelui, ar fi trebuit să fie o sală cu 80 de jurnaliști, pentru că dânsul urmărește foarte mulți jurnaliști.”

”Toți cei acreditați la Palatul Cotroceni, respectiv la PNL pe durata campaniei electorale, vor fi prezenți în sală. Vor putea să facă reportaje, să observe, să scrie ulterior, să facă live-uri. Vor fi și cei 8-9 alături de președinte care vor pune întrebări și se va face tragere la sorți.” a mai spus Rareș Bogdan. 

Diferența față de conferința de presă

Întrebat care va fi diferența față de conferința de presă de săptămâna trecută, el a răspuns: ”În primul rând, va fi o discuție extrem de așezată, în care jurnalistul poate să intre cu președintele într-o discuție. Va intra într-un dialog.” 

Ce se întâmplă cu Viorica Dăncilă

”Președintele României a răspuns astăzi la Ploiești. A spus extrem de clar că dacă doamna Dăncilă va dori să vină, nu va fi primită. Este un eveniment de campanie, organizat de către președintele României și staff-ul domniei sale. Face parte din calendarul de campanie, în care președintele a făcut invitația. Nu poate să vină cineva neinvitat. Mă gândesc că doamnei Dăncilă i se va activa simțul ridicolului...” a afirmat Rareș Bogdan, la B1 TV, întrebat ce se va întâmpla dacă va veni și Viorica Dăncilă la dezbaterea lui Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel