Urmărește emisiunea live
Rareş Bogdan i-a cerut DEMISIA lui Orban. Chirieac: A deschis conflictul un pic prea devreme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat atacul dur lansat de către Rareş Bogdan la adresa lui Ludovic Orban, căruia i-a cerut demisia de la conducerea PNL. 

"O îndepărare a lui Ludovic Orban ar atrage cu sine o ciocnire cu USR PLUS. Ori asta nu are cum să fie pe placul preşedintelui care şi-a dorit de şase ani guvernul său. Acum îl are - e un fel de a zice, pentru că USR nu se va plia mult pe dorinţa preşedintelui Iohannis - şi acum e pe care să piardă guvernul său. Deci s-ar putea ca Rareş Bogdan să fi deschis conflictul un pic prea devreme.

(...) Congresul PNL trebuie organizat. Ori Ludovic Orban este un mult mai abil politician decât contracandidaţii săi. Ludovic Orban îşi pregăteşte congresul, liderii teritoriali sunt cei care vor vota, până la urmă. Aici sunt multe lucruri de făcut. În plus, nu e clar dacă congresul se va desfăşura în iunie sau în septembrie. În septembrie ar trebui să se desfăşoare fizic, că până atunci o termina şi domnul Gheorghiţă cu vaccinarea sau măcar va vaccina 30% dintre noi, dacă nu, va fi online.

Ieşirea lui Rareş Bogdan e un semn. Cred că trebui să urmărim cu atenţie reacţia preşedintelui. Dacă preşedintele, dincolo de America, de Bruxelles... dacă dânsul doreşte înlocuirea lui Ludovic Orban, acest lucru se va petrece imediat. Dacă nu sau este neutru, atunci Ludovic Orban rămâne liniştit în funcţia de preşedinte al PNL şi, implicit, al Camerei Deputaţilor", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenţie la Antena 3. 

Citeşte şi: Rareş Bogdan cere DEMISIA lui Ludovic Orban: A EŞUAT în calitatea de președinte al PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel