Răsturnare de situație cu COVID 19 și vârstnicii din România. Noul coronavirus ne arată adevărata față
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Când PSD era pe val, anumiți tineri și mai puțin tineri urlau din toți plămânii neafectați de COVID - 19 că vor să dispară ciuma roșie.

În mintea lor, doar persoanele de peste 60 ani votează de-ale Dragnea, Dăncilă sau Ciolacu. Și cum voiau să stârpească ciuma roșie? Simplu: dorind să dispară cei despre care spuneau că sunt fără dinți în gură.

Acum un an - doi, trăiam în țara în care Sandy Matei lovea un vârstnic pe stradă, țara în care de-alde Andrei Caramitru mai înjura câte-un vârstnic pentru că vota cu PSD, țara în care tânărul Gabriel Liiceanu cataloga oamenii în răi și buni în funcție de numărul dinților din gură, uitând că lipsa unui dinte nu te face mai puțin cetățean. Prin 2017, a avut un derapaj grav când a atacat dur "România gurilor știrbe".

Țara în care vicepreședintele PMP Gorj, Leonida Belgher, făcea mai multe afirmații șocante la adresa pensionarilor, declarând fără nicio problemă că pe această categorie de oameni nu-i suportă, nu i-a suportat niciodată și că acești oameni nu merită să trăiască.

”Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagiii ăștia. Acești pomanagii care se duc și iau pomană ca să voteze, ăștia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească. Își merită soarta!", a spus Belgher prin 2017.

Și exemplele pot continua și cu alte nume celebre...

Acum doi ani trăiam în țara în care mulți se uitau urât la bunicii lor și voiau să le ascundă buletinul în ziua votului, în țara în care vârstnicii erau acuzați că distrug viitorul tinerilor atunci când se duc la urne, țara care părea că nu-și mai iubea bătrânii.

Dar cum viața e și ea destul de cinică a venit COVID - 19 și în România amenințându-i direct pe bunicii care, acum doi ani, erau înjurați prin Piața Victoriei. Acum n-am mai auzit vreun nepoțel dorind moartea nimănui, ceea ce înseamnă că românii își revin, își dau seama că au exgerat și poate ura față de persoanele în vârstă se duce pe apa sâmbetei. Pentru că oricum, să se calmeze #Rezist, nu doar vârstnicii votează PSD... Au demonstrat-o sociologii cu cifre, analize etc, nu a zis-o nimeni în drum.

VEZI ȘI: EXCLUSIV COVID - 19. Efectul primului mort din cauza noului coronavirus în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel