Răzvan Cuc, mesaj pentru Ludovic Orban: Acestea sunt realizările reale. Nu-i mai minţiţi pe români!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Răzvan Cuc
Răzvan Cuc
Răzvan Cuc, cel care a fost ministrul al Transporturilor în Guvernul Dăncilă, a transmis un mesaj cu privire la "realizările" Executivului condus de Ludovic Orban.

"Ţineti-vă bine , dragi români! Guvernul Orban şi-a prezentat primele realizări ale celui mai incompetent guvern după anii '90. Mai lipsea să înscrie la realizări şi faptul că au trecut pe la muncă!

Vă prezint în rândurile de mai jos realizările reale ale acestui guvern:

1. Blocaj total al administraţiei centrale;

2. Educaţia şi sănătatea nu sunt priorităţi;

3. Nu se va mai mări salariul minim pe economie;

4. Cel mai slab leu din istorie în faţa euro

5. Comanic - Braşov nu se va mai realiza niciodată;

6. Blocarea tuturor proiectelor existente şi noi;

7. A 7-a minune a lumii este rescrisă de noul guvern: Cîţu vede dublu - 2 bugete însă nu înţelege nimic din niciunul;

8. Răzbunarea pe angajaţii din administraţia publică care îşi fac treaba, pentru a face loc oamenilor lor (vezi cazul numirilor de la Transelectrica);

9. Lamentabilitatea propriului guvern l-a facut pe Klaus Iohannis să dezvolte o tulburare obsesiv compulsivă vis-a-vis de PSD (discursul preşedintelui a constat în folosirea cuvântului "PSD" de aproximativ 100 de ori !!!).

Încercați să vă mascați incompetența mințind românii că guvernul e unul 'de tranziție' și că nu poate să ia decizii importante. Ba da, poate să ia orice decizie!!! Trebuie doar asumată sau să existe proiectul!!! Nu-i mai amăgiți sau mințiți pe români. Guvernul e doar unul și cu puteri depline. Trebuia să fiți deja în miezul problemelor, dar voi ați ales să faceți paranghelii de semnare și ceremonii de învestire a miniștrilor, chiar și 10 zile la rând. Sunt sigur că veți face doar figurație și veți rămâne la stadiul de 'vândut vorbe-n vânt!!!'”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel