Răzvan Cuc, declarații, la ieșirea de la audieri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Răzvan Cuc a făcut declarații la ieșirea de la audierile de la DNA Timișoara, din dosarul DRDP.

"Nu am nicio treabă cu subiectul. Nişte oameni, probabil, s-au folosit de numele meu şi de funcţia pe care o aveam în acel moment. Am venit, am dat declaraţii. Dacă este nevoie, voi reveni şi cam atât", a declarat Răzvan Cuc.

"Numirile s-au făcut legal"

Cât despre luptele politice din PSD, vehiculate, pentru numirea pe funcţii a unor directori DRDP Timişoara, acesta a spus: "Nu, haideţi să nu extrapolăm. Pe mine, în timpul mandatului, m-a interesat să conduc ministerul, să merg pe şantiere şi să îmi fac treaba. Numirile s-au făcut legal. Din câte ştiu eu, în cadrul companiilor, s-au făcut numiri conform OUG 109. Restul au avut autonomie - directorii din cadrul regionalilor - să îşi facă angajările şi propria echipă ca să livreze rezultatele care trebuiau făcute".

Cine s-a folosit de numele lui Cuc, în dosar

"Am constatat că au fost mai multe persoane, care probabil aşa au simţit la acel moment să se laude cu faptul că m-ar cunoaşte sau au vorbit cu mine", a mai spus Cuc.

Relaţia cu Căprar

"Eu cu domnul Căprar am avut şi am o relaţie de colegialitate în Camera Deputaţilor. Nici el nu mi-a cerut nimic în afara sferei legale", a spus fostul ministru al Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel