Răzvan Cuc DESFIINŢEAZĂ Guvernul PNL: Dezastru! Acesta e primul pas
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Răzvan Cuc transmite un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. 

"Adevăratul virus al acestei țări este Guvernul condus de Orban. A apărut în viața noastră fără ca cineva să își dorească asta, insistă să rămână printre noi deși românii nu îl vor și distruge economia și viețile românilor pas cu pas. Știm cu toții cum a ajuns PNL la guvernare. De fapt, nu și-au dorit niciodată să guverneze ci să creeze doar haos. Acum, când au prins gustul șpăgilor, insistă să rămână la Palatul Victoria, să poată petrece în voie în spatele ușilor închise.

De nouă luni de zile nu fac altceva decât să distrugă țara. Cu fiecare ordonanță, cu fiecare decizie luată. Numărul șomerilor este în creștere, veniturile românilor sunt în scădere, iar prețurile alimentelor de bază sunt tot mai mari. La toate aceste lucruri se adaugă nesiguranța zilei de mâine.

Acest guvern va rămâne în istorie ca cel mai dezastruos guvern din istoria României. Sper ca acest vis urât numit 'Guvidul României' să se încheie cât mai repede. Primul pas sunt alegerile locale acolo unde e nevoie de oameni competenți,pregătiți și care pot oferi românilor un trai mai bun. Testul suprem va fi în doar câteva luni, la alegerile parlamentare", transmite social-democratul Răzvan Cuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel