Răzvan Dumitrescu, ENERVAT de Virgil Guran: Mă insultaţi. Ce să luăm: aspirină sau cimitirol?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a fost enervat de Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, pe tema purtării obligatorii a măştilor de protecţie. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Răzvan Dumitrescu: Dacă eşti Guvern responsabil, te asiguri că publici totul în Monitorul Oficial, ai şi sancţiunea la îndemână. Eu nu pot înţelege un lucru, dle Guran. Cu 2 săptămâni înainte, se ştia că trecem la stare de alertă. Era suficient timp pentru pus toate ordinele la punct. Ce naiba se întâmplă, asta e întrebarea? 

Virgil Guran: Ajungem tot la publicarea în Monitorul Oficial. E mereu obiceiul să dai vina pe ceilalţi, dar eu vă spun foarte clar. Monitorul Oficial este subordonat Parlamentului. 

Răzvan Dumitrescu: Staţi puţin, iertaţi-mă. Mi-aţi insultat cariera de jurnalist, opriţi-vă. Eu înţeleg bătălia politică, dar nu pot trece peste asta. Sugeraţi că Parlamentul şi-a pus ordinul sub fund şi nu îl publică? 

Virgil Guran: Nu, staţi să vă spun ceva. Sunt atâtea acte care trebuie... 

Răzvan Dumitrescu: Ce acte, domnule? Că alteori s-a publicat în 24 de ore. 

Virgil Guran: De regulă se întârzie. Da, nu s-a publicat. În mod normal trebuia publicat. Dar eu nu cred că asta este important. 

Răzvan Dumitrescu: Nu, domnule, nu este important să respectăm ceva ce nu a apărut în Monitorul Oficial. Mâine poimâine vine un ministru şi spune că trebuie să mergem în mâini, că dacă mergem pe tălpi ne îmbolnăvim. Şi nu publică asta în MO. Şi noi ce facem? Mergem în mâini că a zis un ministru? 

Virgil Guran: Bun, este foarte clar că era bine să se publice la timp în MO. Eu nu am spus că este cineva neapărat vinovat, dar sigur nu e vinovat Guvernul. Din păcate nu s-a publicat, asta e realitatea. Dar dacă trebuie să schimbăm ceva, trebuie să vedem ce se întâmplă vizavi de Monitorul Oficial. 

Răzvan Dumitrescu: Eu înţeleg aşa, din cauză că Ciolacu nu avea mască, dl Orban se ceartă cu ministrul Sănătăţii şi ordinul nu e în MO. E senzaţională chestia. Noi ce să luăm, aspirină sau cimitirol? 

Virgil Guran: Nu se ceartă nimeni, este linişte şi ordine la noi în Guvern, nu îşi permite niciun ministru să se certe cu dl Orban, este liderul nostru şi este respectat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel