Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
04 aug, 10:48
Răzvan și Dani, replici TARI. ”Băi, băiatule, dansai la semafor”/ ”E în perioadă de ȘOC”
Ce au discutat Răzvan și Dani, în emisiunea de la Antena 1, în văzul tuturor? Emisiunea a început minute bune mai târziu. 

Răzvan și Dani au început emisiunea de astăzi vorbind despre viața ieftină din Bali. ”Scump e doar biletul de avion” a spus Răzvan.  În timpul replicilor amuzante, Răzvan a reamintit că sâmbătă face 40 de ani și se duce să-și ia velierul: ”Ne vedem în insulele Papagale”. Dani a întrebat la ce vârstă se ”pensionează” din acest ”sport”, adică din televiziune. ”Eu sunt pensionat de cinci ani” a răspuns, amuzat, Răzvan. ”Arăți, dar nu credeam” a venit replica lui Dani. 

Replicile amuzante au continuat. Răzvan a profitat că a găsit un loc unde Dani nu a fost în vacanță, respectiv în Bali, și a povestit toate culisele locale.

”Păi dacă-ți dau pașaportul meu, înveți geografia” i-a spus Dani lui Răzvan. 

Răzvan nu s-a lăsat învins de această replică și a răspuns: ”Băi, Dănuțule, când te-am luat și te-am adus la București, dansai la semafor, că ai crezut că-i discotecă, termină cu prostiile. Marco Polo, unde ești?”. 

Minute bune au ținut replicile amuzante ale celor doi realizatori de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. 

”E în perioadă de ȘOC”

 

Dani s-a lăsat păgubaș și a spus: ”Haideți să începem emisiunea”. ”Șterge-te de sânge la nas și apoi continuă” i-a spus Răzvan. ”Clar, azi nu e ziua noastră, îmi cer scuze, e și în perioadă de șoc (n.r. Răzvan), face 40 de ani cu mult înaintea mea și asta l-a luat.”

Și Dani face 40 de ani, dar peste două săptămâni. 

”Două săptămâni e enorm, în două săptămâni pornesc războaiele, cade meteoritul, poți să mori. Dacă tu mori la 40 și eu la 39, ce o să scrie pe piatra funerară, că bănuiesc că ne îngropați în același sicriu? Răzvan și Dani, că e mai ieftin, ca la salariu. Ce-i drept, la Răzvan o să vină mai multe să plângă, dar să plângeți și la mine”. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri