Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
06 aug, 17:31
Reacția Institutului Matei Balș, după acuzațiile lui Florin Salam
Purtătorul de cuvânt al Institutului Clinic Matei Balș din Capitală a reacționat după acuzațiile aduse de Florin Salam, privind lipsa de comunicare în cazul fratelui său, internat cu Covid-19.
Foto: Agerpres

Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, a explicat joi, după conferința de presă în care Florin Salam, alături de familie, au acuzat că nu li se comunică informații privind starea fratelui manelistului, internat cu Covid-19.

Purtătorul de cuvânt al institutului neagă cele spuse de Florin Salam, afirmând că au fost oferite în fiecare zi informații privind starea și tratamentul fratelui manelistului.

„Dincolo de starea foarte gravă a pacientului, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent. În fiecare zi, familia a fost ținută la curent cu starea pacientului. Este într-o stare foarte gravă, motiv pentru care se află la ATI și fac proceduri specifice”, a spus Cătălin Apostolescu la Antena3. 

„În fiecare zi s-a discutat cu familia într-o zonă separată, au fost puși la curent”, a mai spus purtătorul de cuvânt, precizând că au fost oferite explicații zilnic privind tratamentul primit de fratele lui Florin Salam.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri